Kepparitunnit jäävät kesätauolle

14.5.2019
Kepparit lähtevät jo kesälaitumille ja lauantaiset kepparitunnit jäävät nyt kesätauolle, mutta vielä pääsee osallistumaan kepparihommiin lauantaina 18.5. klo 10-14 Villiinny Keväästä -tapahtumassa Kajaanihallilla.
Kepparitunnit palaavat Kuluntalahteen jälleen syksyllä!

TULOSSA: Tiina Poralin estevalmennus 11.6.

Kajaanin Ratsastusseura järjestää Tiina Poralin estevalmennuksen Kajaanin Hevosharrastekeskuksessa tiistaina 11.6. iltapäivällä noin klo 14 alkaen ulkokentällä tai isossa hallissa. 3-4 ratsukon ryhmät, 45e/tunti/ratsukko. Valmennus on avoin kaikille ja kaiken tasoisille. Mikäli osallistuvalla hevosella ei ole voimassa olevaa ratsastusalueiden käyttösopimusta, alueiden käyttömaksu lisätään hintaan (katso hinnat KRS:n nettisivuilta).

Tiina on oululainen pitkän linjan estekilparatsastaja, joka on hypännyt 140cm luokkia. Tällä hetkellä kilpailee nuoren hevosen kanssa 100-110cm luokissa.

Lisätiedot: yhteyshenkilö Suvi Juntunen puh. 050 370 4605 (puh, whatsapp)
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 7.6. aikataulutoiveineen osoitteeseen tiedotus

KRS:n kepparit jälleen mukana Villiinny keväästä -tapahtumassa

Tervetuloa mukaan Villiinny keväästä -tapahtumaan lauantaina 18.5.2019 klo 10-14 Kajaanihallin ympäristöön ja liikennepuistoon. Mukana ovat myös KRS:n kepparit (tästä syystä keppihevostunnit on peruttu la 18.5.).

Kannattaa kokeille rohkeasti myös muita lajeja! Tule ja tuo kaverisikin mukaan!

Tapahtuman facebook-sivu:

TULOSSA mm. naamiaiskisat ja Lady Lavalla!

Hurjan mukavia tapahtumia tulossa!
Järjestämme yhdessä Kajaanin Hevosharrastekeskuksen kanssa:

19.5. Esteratsastuskilpailut 1-tasolla - ilmoittautumisaika päättyy jo maanantaina 13.5.! KUTSU

26.5. Lasten ja Nuorten Naamiaisratsastuskilpailut
KUTSU