SRL Tiedottaa - sähköpostit rekisteriin!

Suomen Ratsastajainliitto toivoo, että kaikki ratsastusseurojen jäsenet varmistavat, että heidän sähköpostiosoitteensa löytyy liiton jäsenrekisteristä. HUOM, tämä ei ole sama kuin seuran tiedotuspostilistat! Sähköpostiosoitteen täytyy olla yksilöllinen eli kahdella tai useammalla henkilöllä ei voi olla samaa osoitetta.
Sähköpostiosoitteita liitto tarvitsee uuden mobiilijäsenkortin sekä muiden tarpeellisten toimintojen käyttöön.

Huomioittehan, että liiton satavuotisjuhlavuoden 2020 muovinen jäsenkortti tulee olemaan lajinsa viimeinen. Se kannattaa säästää ensi vuodelle, jotta St1- ja Shell-asemien bensaetujen saanti onnistuu edelleen ilman, että tilaa heiltä erillisen kortin. Näihin toimintoihin on tulossa myös muutoksia jatkossa jollain aikataululla.

Mikäl et tiedä, onko sähköpostiosoitteesi rekisterissä, voit tiedustella sitä joko jäsensihteeriltä Ninnalta ninna tai tiedotusvastaavalta Sarilta tiedotus

Kepparitunnit ja heppakerho jatkuvat!

keppihevoset thumbSuositut kepparitunnit palaavat jälleen lauantai-iltapäiviin. Tunnit pidetään parillisten viikkojen lauantaisin 5.9. alkaen klo 15.00-15.45 pienessä maneesissa. vetäjänä Heidi Pyy.

Myös heppakerho aloittaa jälleen, ensimmäinen kerta on lauantaina 12.9. klo 15.00-15.45, aloitustapaaminen tallin taukotuvassa. Heppakerho jatkaa aina parittomien viikkojen lauantaisin.

Kaikki ovat tervetulleita, jäsenyyttä ei vaadita. Ja muistattehan, että vain terveenä mukaan!

Tervetuloa!
Lisätiedot nuorisovastaava Soili Pyy (puh. 044 0959 532)

Jäsenale alkaa!

seurasydän krslogoSuomen Ratsastajainliitto puolittaa jäsenmaksunsa 1.9.-31.12.2020, joten syyskuun alusta lähtien KRS:n jäseneksi voi liittyä alehintaan! Alennus koskee uusia jäseniä.

Katso alehinnat ja liittymisohjeet TÄÄLTÄ

Mahtavat KRS:n kisat Kuluntalahdessa

x5b4797 thmbKajaanin Ratsastusseuran 55-vuotisjuhlakouluratsastuskilpailut ratsastettiin Kuluntalahdessa 24.-26.7.2020. Viime vuotiseen tyyliin alueluokat ratsastettiin perjantaina ja kansalliset luokat lauantaina ja sunnuntaina. Tänä vuonna helle ei hellinyt, vaan sää oli mitä vaihtelevin. Itse kilpailuiden aikana säästyttiin suuremmilta sateilta, mutta varhain sunnuntaiaamuna pitkään kestänyt kaatosade muutti kentän lähes järveksi. Meidän upea ja tehokas talkooporukka sai kuin saikin kentän kisakuntoon kirjaimellisesti harjaamalla vettä pois ja sunnuntain ensimmäisiä luokkia piti viivästää vain 15 minuuttia.

X5B5108 thmb

Kuvat: Sari Kuure
(klikkaamalla kuvat avautuvat suurempana)

Read more: Mahtavat KRS:n kisat Kuluntalahdessa

Page 1 of 10

«StartPrev12345678910NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.