Kajaanin Ratsastusseuran yhteystiedot ja hallitus vuonna 2024

 

YHTEYSTIEDOT  
   
Kajaanin Ratsastusseura ry     
Sammonkatu 2 A 1, 87100 Kajaani  
ninna  
   
Tilinumero FI43 5436 0920 1376 46 (OP)
    
   
Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät jäsenesittelyistä.HALLITUS  
   
Puheenjohtaja
Olen Jaana Huotari, reilu viisikymppinen tätiratsastaja. Hevosharrastukseni alkoi aikoinaan Kainuun Prikaatin tallilla ja on seurannut mukana tähän hetkeen saakka. Välillä ratsastuksesta on ollut pitkiäkin taukoja, mutta koskaan en ole ajatellut lopettaneeni. Nyt harrastus on tyttären innostuksen myötä aktivoitunut entisestään ja tällä hetkellä perheeseen kuuluu puoliverinen ratsu Simo ja tyttären kisaponi Hobitti. Vapaa-aika kuluukin koko perheellä pitkälti tallilla. Ratsastusseuran toiminnassa olen ollut aktiivisesti mukana vuosia ja vuoden 2023 alusta aloitin Kajaanin ratsastusseuran puheenjohtajana.
jaana huotari
puh. 040 9647 720
jaana
   
   
 soile Varapuheenjohtaja
Olen Soile Lappalainen, hallituksen varapuheenjohtaja. Olen harrastanut ratsastusta 9-vuotiaasta lähtien ja kilpaillut kouluratsastuksessa kansallisella vaativa A -tasolla. Olen ollut aina KRS:n jäsen ja aktiivitalkoilija. Vapaaehtoistyötä teen myös SRL:n Pohjois-Suomen aluejaoston hallituksen jäsenenä. Koulutukseltani olen mm. ratsastuksenohjaaja, IIIK-kouluratsastustuomari ja hevosten kouluttaja (AT). Tällä hetkellä valmennan työkseni ratsukoita pääasiassa kouluratsastuksessa, koulutan hevosia ja toimin osa-aikaisesti SRL:n tallineuvojana. Ratsastan itse myös aktiivisesti ja kasvatan pienimuotoisesti FWB-kouluhevosia. Ihana olla osa vastuullista, kehittyvää ja iloista seuraa!

soile
puh. 040 5270 797
   
   
Sihteeri, jäsensihteeri, rahastonhoitaja
Olen Mirja "Ninna" Leppänen ja toiminut KRS:n sihteerinä ja rahastonhoitajana jo vuosikymmeniä! Olen myös seuran jäsensihteeri. Olen aktiivisesti mukana järjestämässä ja toteuttamassa kilpailuja ja erilaisia tapahtumia. Tunnen hyvin hankerahoituskanavat ja hakemusten salat sekä seuran historian sen alkuajoilta lähtien. Ratsastusharrastus ja hevosten kanssa toimiminen on terapeuttista - se antaa iloa ja energiaa, elinikäisiä ystävyyssuhteita ja jatkuvaa oppimista ikään katsomatta! Olen niin ylpeä seurastamme, hyvästä yhteishengestä, avoimesta ja iloisesta meiningistä ja toinen toistamme tsemppaamisesta.

ninna
puh. 044 5362 501
ninna
   
   
asta Kilpailu- ja turvallisuusvastaava
Olen Asta Uhlbäck ja toimin yrittäjänä Mustikkamäen Ratsutallilla. Koulutukseltani olen ratsastuksenohjaaja ja talliyrityksen lisäksi toimin taloushallintoalan yrittäjänä. Tällä hetkellä minulla ei ole kokonaan omaa hevosta, vaan ratsastan ja käyn valmennuksissa meidän opetushevosillamme. Aikaisemmin olen myös kilpaillut este- ja kouluratsastuksessa, mutta nykyisin harrastan omaksi ilokseni eikä kisatavoitteita ole ainakaan tällä hetkellä.
ninna
puh. 040 153 1150
   
   
Aikuisliikuntavastaava
Olen Soili Pyy, toimin KRS:n aikuisliikuntavastaavana. Toimin aktiivisena talkoolaisena seuramme järjestämissä kisoissa ja muussa toiminnassa. Omistan osuuden suomenhevosesta nimeltä Nelli. Nellin kanssa touhuilen kaikenlaista ja tavoitteena on päästä hänen kanssaan osallistumaan kouluratsastuskilpailuihin. Olen harrastanut ratsastusta useita vuosia ja kilpaillut eri hevosilla kouluratsastuksessa. Tykkään liikkua luonnossa koirien kanssa. Pyrin järjestämään oheisliikuntaa tarpeen mukaan, otan ideoita mielellään vastaan. Minut  tavoittaa tallilta aika usein.
soili
puh. 044 0959 532
soili1
   
   
marjo Hallituksen jäsen
Olen Remeksen Marjo. Olen harrastanut heppoja aikuisiällä reilun kymmenen vuotta. Tykkään ratsastaa ja oppia lisää hevosista. Pari vuotta sitten toteutui lapsuuden haave omasta hevosesta, kun ryhdyin yhdeksi omistajaksi ihanalle puoliveritamma Anijalle eli Aikulle. Lempeän ja taitavan Aikun kanssa on mukava puuhailla yhdessä ja harjoitella kouluratsastusta. Olen kuulunut Kajaanin ratsastusseuraan koko aikuisharrastuksen ajan, ja nyt onkin kiva päästä vähän enemmän seuratoimintaan mukaan hallituksessa toimimisen kautta.
marjo
puh. 050 587 6644
   
   
Hallituksen jäsen
Hei, olen Tiina Klemetti ja nyt pyörähtää käyntiin toinen kausi seuran hallituksessa. Olen harrastanut hevosia lähes koko ikäni. Alkuvuodesta 2024 pitkäaikainen haaveeni toteutui ja ostimme oman hevostilan Kajaanin raviradan vierestä. Tallissamme on sekä ravi- että ratsuhevosia. Itse olen osaomistajana tällä hetkellä kolmessa ratsussa (Niilo, Aida ja Nanna) ja yhdessä ravurissa (Tara). Kouluratsastusta olen harrastanut noin kuusi vuotta ja koko tämän ajan olen kuulunut Kajaanin Ratsastusseuraan.
Puh. 040 5729 228
tiina
   
   
jenni Varajäsen
Olen Jenni Hirvonen. Olen ollut Kajaanin ratsastusseura jäsen vuodesta 1998 lähtien ja nyt olen ollut jo useamman vuoden hallituksessa varajäsenenä. Omistan jo veteraani-ikäisen Rolle-hevosen, jonka kanssa olen kisannut parhaimmillaan aluetasolla 100cm luokkia. Toimin SRLn toimihenkilönä estekilpailuissa ratamestarina sekä stewardina este- ja kouluratsastuskilpailuissa.
jenni hirvonen
puh. 050 3389 468
   
   
Varajäsen, nuorisovastaava Susan Lappalainen
susan
puh. 040 931 2528
susan
   
   

 Varajäsen, kilpailu- ja turvallisuusvastaava Niina Pursiainen   

Nuorisojäsen
Olen Laura Leinonen 16-vuotias nuori. Olen ollut Kajaanin Ratsastusseuran jäsen jo pienestä asti, sekä olen kisannut ja talkoillut aktiivisesti seuran kisoissa. Aloitin vuoden 2024 alusta KRS:n hallituksessa juniorijäsenenä ja olen myös mukana KRS:n nuorisohallituksessa.

 laura leinonen 2024
   
   
vilma ja rose Nuorisojäsen
Olen Vilma Mustonen, pian 17-vuotta. Olen ollut Kajaanin Ratsastusseuran jäsen jo useita vuosia sekä kilpailen, talkoilen ja osallistun seuratoimintaan aktiivisesti.
Opiskelen ratsastuksenohjaajaksi, hevoset ovat siis iso osa elämääni ja päivät kuluvat tallilla tallitöissä sekä hevosia hoitaessa ja liikuttaessa. Minulla on myös äitini kanssa oma hevonen, puoliveri tamma Rose, joka asuu Mustikkamäen Ratsutallilla.
Kuulun KRS:n nuorisohallitukseen sekä 2024 vuoden alusta olen myös KRS:n juniorijäsen!
   
   

Muut vastuualueet:

Tiedotusvastaava

 Sari Kuure, tiedotus

Estekalusto-, koulukalusto- ja äänentoistovastaavat

 Asta Uhlbäck ja Niina Pursiainen

Ensiapuryhmän vastaava

 
Sponsoreiden hankinta  Jaana Huotari ja Marjo Remes
Tiedostusapu, tapahtumasomettajat
 Susan Lappalainen, Soile Lappalainen, nuorisohallitus
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tahtiseura rgb 72dpi

       LIITY SEURAAN!

Tukijoitamme

OP Kainuu 4v pysty copy 1


SillaChic logo taustaton2

mini-sulologo small

 

 

 

 

 

 

MR logo

 

 

 

 

 

Boss EQ

Copyright © 2024 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.