Kajaanin Ratsastusseuran yhteystiedot ja hallitus vuonna 2023

 

YHTEYSTIEDOT  
   
Kajaanin Ratsastusseuran sähköpostiosoite      ninna
Kajaanin Ratsastusseura Ry:n tilinumero      FI43 5436 0920 1376 46 (OP)
   
Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät jäsenesittelyistä.HALLITUS  
   
Puheenjohtaja
Olen Jaana Huotari, reilu viisikymppinen tätiratsastaja. Hevosharrastukseni alkoi aikoinaan Kainuun Prikaatin tallilla ja on seurannut mukana tähän hetkeen saakka. Välillä ratsastuksesta on ollut pitkiäkin taukoja, mutta koskaan en ole ajatellut lopettaneeni. Nyt harrastus on tyttären innostuksen myötä aktivoitunut entisestään ja tällä hetkellä perheeseen kuuluu puoliverinen ratsu Simo ja tyttären kisaponi Hobitti. Vapaa-aika kuluukin koko perheellä pitkälti tallilla. Ratsastusseuran toiminnassa olen ollut aktiivisesti mukana vuosia ja vuoden 2023 alusta aloitin Kajaanin ratsastusseuran puheenjohtajana.
jaana huotari
puh. 040 9647 720
jaana
   
   
 soile
Varapuheenjohtaja, turvallisuusvastaava
Olen Soile Lappalainen, hallituksen varapuheenjohtaja. Olen harrastanut ratsastusta 9-vuotiaasta lähtien ja kilpaillut kouluratsastuksessa kansallisella vaativa A -tasolla. Olen ollut aina KRS:n jäsen ja aktiivitalkoilija. Vapaaehtoistyötä teen myös SRL:n Pohjois-Suomen aluejaoston hallituksen jäsenenä. Koulutukseltani olen mm. ratsastuksenohjaaja, IIIK-kouluratsastustuomari ja hevosten kouluttaja (AT). Tällä hetkellä valmennan työkseni ratsukoita pääasiassa kouluratsastuksessa, koulutan hevosia ja toimin osa-aikaisesti SRL:n tallineuvojana. Ratsastan itse myös aktiivisesti ja kasvatan pienimuotoisesti FWB-kouluhevosia. Ihana olla osa vastuullista, kehittyvää ja iloista seuraa!

soile
puh. 040 5270 797
   
   
Sihteeri, rahastonhoitaja, jäsensihteeri
Olen Mirja "Ninna" Leppänen ja toiminut KRS:n sihteerinä ja rahastonhoitajana jo vuosikymmeniä! Olen myös seuran jäsensihteeri. Olen aktiivisesti mukana järjestämässä ja toteuttamassa kilpailuja ja erilaisia tapahtumia. Tunnen hyvin hankerahoituskanavat ja hakemusten salat sekä seuran historian sen alkuajoilta lähtien. Ratsastusharrastus ja hevosten kanssa toimiminen on terapeuttista - se antaa iloa ja energiaa, elinikäisiä ystävyyssuhteita ja jatkuvaa oppimista ikään katsomatta! Olen niin ylpeä seurastamme, hyvästä yhteishengestä, avoimesta ja iloisesta meiningistä ja toinen toistamme tsemppaamisesta.

ninna
puh. 044 5362 501
ninna
   
   
asta Kilpailuvastaava
Olen Asta Uhlbäck ja toimin yrittäjänä Mustikkamäen Ratsutallilla. Koulutukseltani olen ratsastuksenohjaaja ja talliyrityksen lisäksi toimin taloushallintoalan yrittäjänä. Tällä hetkellä minulla ei ole kokonaan omaa hevosta, vaan ratsastan ja käyn valmennuksissa meidän opetushevosillamme. Aikaisemmin olen myös kilpaillut este- ja kouluratsastuksessa, mutta nykyisin harrastan omaksi ilokseni eikä kisatavoitteita ole ainakaan tällä hetkellä.
ninna
puh. 040 153 1150
   
   
Nuorisovastaava
Olen Soili Pyy, olen hallituksen nuorisovastaava. Toimin aktiivisena talkoolaisena seuramme kisoissa ja muussa toiminnassa. Olen harrastanut ratsastusta useita vuosia ja kilpaillut kouluratsastuksessa. Minut tavoittaa tallilla aika usein.
soili
puh. 044 0959 532
soili
   
   
marjo Hallituksen jäsen
Olen Remeksen Marjo. Olen harrastanut heppoja aikuisiällä reilun kymmenen vuotta. Tykkään ratsastaa ja oppia lisää hevosista. Pari vuotta sitten toteutui lapsuuden haave omasta hevosesta, kun ryhdyin yhdeksi omistajaksi ihanalle puoliveritamma Anijalle eli Aikulle. Lempeän ja taitavan Aikun kanssa on mukava puuhailla yhdessä ja harjoitella kouluratsastusta. Olen kuulunut Kajaanin ratsastusseuraan koko aikuisharrastuksen ajan, ja nyt onkin kiva päästä vähän enemmän seuratoimintaan mukaan hallituksessa toimimisen kautta.
marjo
puh. 050 587 6644
   
   
Hallituksen jäsen
Olen Tiina Klemetti ja tuore KRS:n hallituksen jäsen. Olen aktiivinen hevosharrastaja ja harrastan sekä ratsastusta, että raviurheilua. Hevosia olen omistanut 17-vuoden ajan. Tällä hetkellä olen osaomistajana kahdessa ratsussa (Anija "Aida" ja Nevan Nokipallo "Niilo") ja kahdessa ravurissa (R.R. Muistotar "Tara" ja Katie Boost "Kerttu"). Kuten hevosmäärästä voi helposti päätellä, vapaa-aikani kuluu hyvin pitkälti tallilla. Haluan keskittyä hyvään ja sitä kautta luoda talliympäristöä, jossa hevoset ja ihmiset saavat toimia yhteistyössä kaikkia kunnioittaen.
Puh. 040 5729 228
tiina
   
   
jenni Varajäsen
Olen Jenni Hirvonen. Olen ollut Kajaanin ratsastusseura jäsen vuodesta 1998 lähtien ja nyt olen toista vuotta hallituksessa varajäsenenä. Omistan 18-vuotiaan Rolle-hevosen, jonka kanssa olen kisannut parhaimmillaan alue-tasolla 100cm luokkia. Toimin SRLn toimihenkilönä estekilpailuissa ratamestarina sekä stewardina este- ja kouluratsastuskilpailuissa.
jenni hirvonen
puh. 050 3389 468
   
   
Varajäsen, ensiapuvastaava
Olen Eve Mikkola, ensiapuvastaava ja hallituksen varajäsen. Hevostellut olen koko ikäni ja nykyisin monipuoliset suomenhevoset on eniten mun juttu. KRS on aktiivinen seura joka pyrkii mielestäni hyvin vastaamaan siihen mitä ”kentältä toivotaan”. Yhdessä kaikki tehdään ja mitä useampi kantaa kortensa kekoon, sen kattavammin seurana saamme asioita tapahtumaan. Tule siis rohkeasti sinäkin mukaan toimintaan.
eve mikkola
puh. 044 5138 923
 eve
   
   
 sari Varajäsen, tiedotusvastaava
Olen Sari Kuure. Toimin seuran tiedotusvastaavana ja lisäksi olen aktiivisesti ja monipuolisesti mukana esimerkiksi seuran kisajärjestelyissä ja ratsastussuunnistuksen toteutuksessa. Minuun voi ottaa yhteyttä, jos tulee kysymyksiä seuratoiminnasta, tapahtumista, kilpailuista tai mistä vain. Suomenhevoset ovat erityisen lähellä sydäntä ja tällä hetkellä käyn Mustikkamäen Ratsutallin koulutunneilla virkistäytymässä ja haaveilen paluusta koulukisaradoille. On ihanaa kuulua aktiiviseen, monipuoliseen ja iloiseen seuraan!
tiedotus
puh. 050 570 3433
   
   

Nuorisojäsen
Olen Elli Heiskanen, 17-vuotias nuori Kajaanista. Olen Kajaanin Ratsastusseuran hallituksessa juniorijäsenenä. Näin kilpailijana ja aktiivisena harrastajana onkin ollut mielenkiintoista päästä osallistumaan ja tutustumaan seuran toimintaan entistäkin paremmin. Hevosten kanssa olen puuhaillut jo ihan pienestä pitäen ja sillä tiellä ollaan edelleen! Tällä hetkellä valmentaudun ja kilpailen este- sekä kouluratsastuksessa kuvassakin esiintyvällä minun ja äitini omistuksessa olevan hevosen Vinhatuulen Carlesin eli tutummin Kallen kanssa.
elli heiskanen
puh. 040 671 6544

elli
   
   
susan Nuorisojäsen
Olen Susan Lappalainen, 17-vuotias nuori. Olen ollut KRS:n jäsen jo useamman vuoden ja olen tällä hetkellä myös KRS:n nuorisohallituksessa. Talkoilen ja osallistun seurantoimintaan aktiivisesti. Tykkään auttaa kaikkia ja talkoilla kaikissa seuran tapahtumissa.
susan
puh. 040 931 2528
   

Muut vastuualueet:

Estekalustovastaavat

Asta Ulhbäck ja Jenni Hirvonen
Koulukalustovastaavat Soili Pyy ja Soile Lappalainen

Äänentoistovastaavat

Asta Uhlbäck ja Soile Lappalainen
   

Tiedotusapu

Liisa Kemppainen
Tapahtumasomettajat
Jemina Lintula, Soile Lappalainen, nuorisohallitus
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tahtiseura rgb 72dpi

       LIITY SEURAAN!

Tukijoitamme


SillaChic logo taustaton2

 

mini-sulologo small

Copyright © 2023 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.