Puheenjohtajan tervehdys

14.1.2023

Hyvää alkanutta vuotta 2023!Jaana ja Simo

Maailma ympärillämme herättää huolta ja epävarmuus heijastuu monessa perheessä myös harrastusmahdollisuuksiin. Ratsastus ja hevosten kanssa toimiminen tarjoavat mahdollisuuden harrastaa monin eri tavoin. Toisille se tarkoittaa tavoitteellista huippu-urheilua, toisille liikunnan iloa ratsailla, keppihevosharrastusta, seuratoimintaa tai kannustusjoukoissa mukana oloa. Talliyhteisö ja hevosharrastus voivat tarjota monelle myös mahdollisuuden päästä hetkeksi irti arjesta. Parhaimmillaan lajin yhteisöllisyys ja hevosesta huolehtiminen opettavat lapsille ja nuorille elämässä tärkeitä taitoja, kuten vastuullisuutta ja toisten huomioimista.

Kajaanin Ratsastusseuraan ovat tervetulleita kaikki riippumatta siitä, miten tavoitteellisesti tai millä tasolla harrastat. Kotitallimme Mustikkamäen Ratsutalli tarjoaa erinomaiset puitteet lajin aloittamiseen ja harrastamiseen. Toivottavasti yhä useampi innostuu myös mukaan seuratoimintaan. Ilman aktiivisia talkoolaisia emme saa seuran toimintaa pyörimään. Kaikki ajatukset ja ideat seuratoiminnan kehittämiseksi ovat lämpimästi tervetulleita!

Olemme saaneet ilolla seurata miten hevoslähtöisyys sekä hevosen hyvinvointi nousee esille yhä voimakkaammin. Hevosen hyvinvoinnin turvaaminen kaikessa urheilu- ja harrastetoiminnassa on myös Suomen Ratsastajainliiton keskeisiä tehtäviä. Meidän jokaisen velvollisuus on kohdella hevosta hyvin. Parempi ymmärrys hevosen käyttäytymisestä tekee harrastamisesta entistä merkityksellisempää sekä turvallisempaa.

Toivon, että jokainen Kajaanin Ratsastusseuran jäsen tuntee itsensä tervetulleeksi, arvostetuksi ja arvokkaaksi hyvässä seurassa. Teemme yhdessä seuran, jossa on tilaa kaikille.
Toivotan kaikille jäsenillemme hienoja hetkiä hevosten ja ratsastuksen parissa!

Jaana Huotari
puheenjohtaja
Kajaanin Ratsastusseura Ry


Kuvassa Jaana hevosensa Simon (Sindibad) selässä. Kuva: Timo Regina

tahtiseura rgb 72dpi

       LIITY SEURAAN!

Tukijoitamme

OP Kainuu 4v pysty copy 1


SillaChic logo taustaton2

mini-sulologo small

 

 

 

 

 

 

MR logo

 

 

 

 

 

Boss EQ

Copyright © 2024 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.