Junioritoiminta

Kajaanin Ratsastusseura on saanut Tähtiseura-tunnuksen Lapset ja nuoret -osa-alueella. Tähtiseurat on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen brändi laatuseuraohjelmalle. Nuori Suomi -sinetin olemme saaneet jo vuonna 1993 ja Tähtiseura-ohjelma on jatkoa mm. Sinettiseuratoiminnalle.

lapset ja nuoret rats rgb 300dpiLisätietoa Tähtiseurat-ohjelmasta

Heppakerho on toistaiseksi tauolla ohjaajapuutteen takia.
Tallilla kokoontuu parillisten viikkojen lauantaina klo 15.00-15.45 lasten HEPPAKERHO, jossa on monenlaista hevosiin liittyvää toimintaa, askartelua, leikkejä ja hevostuntemusta. Kerhon ohjelmaan ei kuulu ratsastus. Ohjaajana toimii Essi Vimpari, avustajinaan Aino Mäkäräinen ja Elli Heiskanen. Tapaamiset aloitetaan aina tallin päädyssä sijaitsevassa taukotuvassa. Tervetuloa!

Parittomien viikkojen lauantaina pyörii pienessä maneesissa KEPPARITUNNIT klo 15.00-16.00. Vetäjänä toimii Terhi Lukkari Kepparituntien kevätkausi alkaa 8.1.2022, mukaan voi tulla myös vapaasti kesken kauden!

JUNNUPOPPOO on tauolla vetäjäpulan takia. Junnupoppoo on 13-18 -vuotiaille KRS:n jäsenille tarkoitettu junnukerho, jossa juniorit pääsevät itse suunnittelemaan toimintaansa ja keräävät varoja mm. retkiä varten.
Junnupoppoo kokoontuu jatkossa kerran kuukaudessa.
Lämpimästi tervetuloa kaikki seuran junnut!

Lisätietoja junioritoiminnasta saat seuran nuorisovastaavalta Soili Pyyltä (yhteystiedot löytyvät Hallitus-sivulta).

tahtiseura rgb 72dpi

LIITY SEURAAN!

enp logo455 transparentKH Oikarisen LOGO transparent

Copyright © 2022 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.