INFOA KRS:n talkoopassista ja talkooilmoittautumisista

3.2.2019

KRS on ottanut käyttöön talkoopassin sekä sähköisen talkooilmoittautumisen.

Talkoopassiin saa kuittauksen aina yhdestä (1) talkoovuorosta. Kymmenellä (10) kuittauksella eli täydellä passilla voit lunastaa yhden (1) ilmaisen startin KRS:n ja KHK:n järjestämissä harjoitus- tai 1-tason ratsastuskilpailuissa haluamassasi luokassa. Talkoopassiin saa kuittauksen kunkin kisan talkoolistassa nimetyiltä henkilöiltä.
Talkoopassiin saa kuittauksia myös muista KRS:n järjestämistä talkoista kuten esim. lumenluontitalkoista, pihatalkoista jne.
Talkoopassin säännöt:
- Passi on henkilökohtainen.
- Yhdellä (1) talkoovuorolla saat yhden (1) kuittauksen passiin.
- Kuittausta ei anneta jälkikäteen, muista pyytää kuittaus kisapäivänä!
- Talkoopassin täytyy olla täynnä ennen kilpailua, jossa kuittaat startin.
- Täydellä talkoopassilla ansaitun startin voi käyttää myös jonkun muun hyväksi.
- Täydellä talkoopassilla ansaittu startti on käytettävä viimeistään seuraavan kalenterivuoden aikana.
- Talkoopassi on koekäytössä vuonna 2019. Mikäli se katsotaan toimivaksi, sen käyttöä voidaan jatkaa ja sääntöjä tarvittaessa muokata.

Talkooilmoittautumiset hoidetaan jatkossa joko kipan kautta illmoittautumisvaiheessa (kilpailijat) tai erillisellä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, johon löytyy linkki aina kyseisen kilpailun kutsusta ja myös seuran nettisivuilta.

Sekä talkoopassi että sähköinen talkooilmoittautuminen ovat koekäytössä vuonna 2019. Toivomme saavamme palautetta ja kommentteja vuoden aikana niiden kehittämiseen. Palautetta voi antaa seuran tiedotusvastaavalle tiedotus