Kilpailijan muistilista

3.2.2018
Kilpailukausi lähestyy ja on hyvä kerrata, mitä asioita kilpailijan pitää muistaa ennen kilpailukautta. Jäsenmaksu, kilpailulupa, hevosen vuosimaksu, säännöt, rokotukset...
Kokeneidenkin kilpailijoiden kannattaa käydä lukaisemassa sääntömuutokset niin yleisestä osasta kuin koulu- ja estepuolellakin!

JÄSENMAKSU - seuran jäsenmaksun eräpäivä on ollut 18.1.2019. Vain jäsenmaksun maksaneet voivatostaa kilpailuluvan ja  osallistua kilpailuihin, saavat alennusta KHK:n tuntihinnoista sekä ja saavat Suomen Ratsastajainliiton jäsenedut.
Kilpailutasot: kaikki.

KILPAILUKVAALIT - KRS:n kvaalitiedot löytyvät täältä: LINKKI
Huomioi, että esteratsastuksessa korkeuskvaalit ovat voimassa myös 1-tasolla.
SRL:n sääntöjen mukaan kilpailija on aina itse vastuussa omasta kilpailukelpoisuudestaan (alaikäisellä kilpailijalla huoltaja).
Kilpailutasot: kouluratsastus 2-5, esteratsastus 1-5

KILPAILULUPA - Tarvitaan 1-tason kisoista lähtien ja ostetaan netin kautta täältä: LINKKI. Jos luvan ostamisessa on ongelma, todennäköisin syy on henkilötunnuksen puuttuminen rekisteristä. Ota tällöin yhteyttä sihteeri Mirja Leppäseen ratsastusseura(at)kajaani.net tai puh. 044 536 2501
Kilpailutasot: 1-5

HEVONEN KIPAN REKISTERISSÄ - Vaaditaan 1-tasolla. Jos hevostasi ei löydy Kipasta, ota yhteyttä SRL:oon ohjeiden mukaisesti tai KRS:n tiedotusvastaavaan. kipa.ratsastus.fi --> Ratsujen vuosimaksut
Kilpailutasot: 1 (ja 2-5)

HEVOSEN VUOSIMAKSU - Maksetaan omatoimisesti Kipassa olevalla viitenumerolla Kipassa olevalle tilille. kipa.ratsastus.fi --> Ratsujen vuosimaksut. Jos hevostasi ei löydy Kipasta, ota yhteyttä SRL:oon ohjeiden mukaisesti tai KRS:n tiedotusvastaavaan. Vuosimaksu on maksettava n. 2 viikkoa ennen ensimmäisiä kilpailuja.
Kilpailutasot: 2-5

KILPAILUSÄÄNNÖT - Jokaisen kilpailijan kannattaa tutustua sekä yleisiin että sen lajin kilpailusääntöihin, jossa aikoo kilpailla. Säännöt löytyvät SRL:n nettisivuilta: LINKKI
Vanhat kilpailijat - muistakaa tarkistaa sääntömuutokset!
Kilpailutasot: kaikki

HEVOSTEN ROKOTUKSET - 2-5 tason kisoissa sekä näiden kilpailuiden yhteydessä järjestettävissä 1-tason luokissa täytyy hevosten rokotukset olla ajan tasalla. Rokotusohjeet löytyvät kilpailusääntöjen yleisestä osasta (katso edellinen kohta)
Huomioikaa, että ravikilpailuissa on erilaiset rokotussäännöt, joten eläinlääkärinkin täytyy olla tarkkana, jos huolehtii kilparatsun rokotuksista. Varmin tapa on huolehtia niistä itse!
Kilpailutasot: 1-5

Lisätietoja antavat Mirja Leppänen ninna ja Sari Kuure tiedotus sekä valmentajat.