Syyskauden maneesivaraukset valmennuksille anottava 15.7. mennessä

4.6.2020
Kajaanin Ratsastusseuran ratsastusalueiden valmennusvaraukset tehdään keskitetysti tiettyyn päivämäärään mennessä syys- ja kevätkausiksi erikseen. Valmennusten myöntämisessä ja päällekkäisissä tapauksissa noudatamme Kuluntalahden maneesien ja ratsastuskentän käytön ja varausten periaatteita. Etusijalla seuran ulkopuolisista valmentajista ovat jo pitkään valmentamassa käyneet valmentajat.
Valmennukset ajalle 1.9. - 31.12.2020 haetaan 15.7. mennessä (julkaistaan 15.8. mennessä).

Anomukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , hakemuksista on tultava ilmi valmentajan nimi, yhteyshenkilön nimi, laji ja toivomuspäivä, toivomuskellonaika, toivomuspaikka. Yhtä valmentajaa kohti valmennus myönnetään korkeintaan 4 viikon välein.

Valmennusvapaat viikonloput:

18.-20.9.2020
16.-18.10.2020
13.-15.11..2020
18.-19.12.2020 (siirretty hallituksen päätöksellä)

Huomioittehan tarkemmat ohjeet liitteessä mm. alueen toimintasääntöjen noudattamisesta, valmennusten peruuntumisesta, osallistujien ilmoittamisesta ja valmennusvapaiden viikonloppujen täsmennyksistä.

OHJE KRS:n valmennusten vastuuhenkilöille

Kajaanin Ratsastusseura pidättää itsellään oikeiden tehdä muutoksia näihin ohjeisiin ja valmennusvapaisiin viikonloppuihin tilanteen niin vaatiessa.

tahtiseura rgb 72dpi

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.