Tina Porali

Tiina Porali toimii Kajaanin Ratsastusseuran estevalmentajana Suvi Juntusen kanssa.
Kajaanin Ratsastusseura järjestää Tiina Poralin estevalmennuksia säännöllisesti Kuluntalahdessa.
Valmennukset ovat sunnuntaisin iltapäivällä/illalla. Valmennuspäivät löytyvät KRS:n kalenterista.

Syyskauden 2020 valmennukset:
Su 4.10. (ilmoittautuminen viimeistään ke 30.9.)
Su 1.11. (ilmoittautuminen viimeistään ke 28.10.)
Su 13.12. (ilmoittautuminen viimeistään ke 9.12.)

Valmennuksissa on 3-4 ratsukon ryhmät, 45e/tunti/ratsukko. Valmennus on avoin kaikille ja kaiken tasoisille.
Mikäli osallistuvalla hevosella ei ole voimassa olevaa ratsastusalueiden käyttösopimusta, alueiden käyttömaksu lisätään hintaan (katso hinnat KRS:n nettisivuilta).

Tiina on oululainen pitkän linjan estekilparatsastaja, joka on hypännyt 140cm luokkia. Tällä hetkellä kilpailee nuoren hevosen kanssa 100-110cm luokissa.

Lisätiedot: yhteyshenkilö Suvi Juntunen puh. 050 370 4605 (puh, whatsapp)
Sitovat ilmoittautumiset valmennusta edeltävänä keskiviikkona aikataulutoiveineen osoitteeseen tiedotus

tahtiseura rgb 72dpi

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.