Menestyksekästä uutta vuotta!

Kajaanin Ratsastusseura ry toivottaa jäsenilleen ja kaikille yhteistyökumppaneilleen iloista ja onnellista uutta vuotta!

Vuosi 2022 tuo mukanaan joitakin muutoksia seuratoimintaan. Suurimpana se, että Kuluntalahden ratsastusalueiden hallinnointi siirtyy kokonaisuudessaan Mustikkamäen Ratsutallille, jonka kanssa teemme läheistä yhteistyötä jatkossa kuten aiemmin Kajaanin Hevosharrastekeskuksen kanssa.

Uusi jäsenkausi alkaa pian. SRL muistuttaa, että kätevimmin saat maksettua ratsastusseurasi jäsenmaksun liiton sivuilta löytyvän Jäsenhuoneen kautta heti ensi viikon alusta 3.1. alkaen. Tarkista aina seura ja jäsenlaji ennen maksua.

Jäsenhuoneeseen kirjautuminen edellyttää, että sinulla on jäsenrekisteriin tallennettu sähköpostiosoite, jota ei ole tallennettu rekisteriin muille kuin sinulle. Mikäli osoite puuttuu, olethan yhteydessä oman seurasi jäsensihteeriin - KRS:n jäsenet ottavat yhteyttä Mirja Leppäseen ratsastusseura(at)kajaani.net

Maksamalla jäsenmaksusi verkko-ostona viikon 1/2022 aikana seurasi säästää jäsenmaksulaskun postituskulun. Myös luonto kiittää!

Lisäksi arvomme kaikkien 3.-9.1.2022 jäsenmaksunsa Jäsenhuoneen verkko-oston kautta maksaneiden kesken viisi käsintehtyä numeroitua SRL100 design-lasivatia (arvo á 70 €).

Maksut päivittyvät jäsenrekisteriin pienellä viiveellä, ja on mahdollista, että joistain lähempänä postituspäivää jo Jäsenhuoneen kautta maksetuista jäsenyyksistä lähtee myös paperilasku. Jäsenmaksusi tilan voit aina tarkistaa Jäsenhuoneesta.

tahtiseura rgb 72dpi

       LIITY SEURAAN!

Tukijoitamme


SillaChic logo taustaton2

Copyright © 2023 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.