Kajaanin Ratsastusseuran valmennustoiminta

Suvi_ja_WelmuKajaanin Ratsastusseuralla on este- ja koulutiimit, joihin on jatkuva haku. Estetiimien valmentajina toimii da Yrttiaho ja koulutiimin valmentajana Soile Lappalainen. Lisäksi seuran ratsukoita valmentavat ulkopuoliset valmentajat.

KRS:n valmennustiimit ovat tauolla vuoden 2023
KRS:n hallitus päätti helmikuun 2023 kokouksessaan, että valmennustiimit jäävät toistaiseksi tauolle.


KRS:n kvaalit alueluvan myöntämiseksi: LINKKI


TIIMIEN SÄÄNNÖT


1. Tiimien jäseniksi valitaan ratsastajia, joilla on kilpailullisia tavoitteita 1-5 tasoilla. Heillä on myös halu ja edellytykset saavuttaa päämäärä. Valinnassa otetaan huomioon tämänhetkinen tilanne, aiempi menestys ja tulosodotukset. Tiimien jäsenten tulee myös sitoutua seuran valmentajiin.

2. Tiimeihin on jatkuva haku. Tiimien jäsenten lukumäärää voidaan vähentää tai lisätä. Vuosittain tiimien jäsenet toimittavat ratsastukselliset tavoitteensa ja suunnitelmansa valmentajalle.

3. Tiimien valmentajat ovat este: Ida Yrttiaho ja Tiina Porali sekä koulu: Soile Lappalainen. Tiimeille keksitään yhdessä yhteishenkeä lisäävät nimet.

4. Tiimit kokoontuvat sovittuina aikoina, jolloin valmentajien kanssa laaditaan harjoittelu- ja kilpailuohjelmat, joista he pitävät päiväkirjaa. Tiimin jäsenille on omat valmennuskurssit, jotka ovat normaalihintaisia. Mahdollisista stipendeistä päättää KRS:n hallitus vuoden lopussa. Mahdollisuutta sponsorointitukeen tutkitaan.

5. Mikäli tiimin jäsenet eivät täytä kohdassa 1 mainittuja peruskriteerejä, he putoavat pois teamista ja tilalle otetaan uusia kriteerit täyttäviä hakijoita.

 6. Nämä säännöt ovat suuntaa-antavia, lopullista päätäntävaltaa valinta-asioissa käyttää KRS:n hallitus.

tahtiseura rgb 72dpi

       LIITY SEURAAN!

Tukijoitamme


SillaChic logo taustaton2

 

mini-sulologo small

Copyright © 2023 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.