Ajankohtaista

Ystävänpäivänä jumpattiin

Ratsastajalle oheisliikunta on tärkeää - se auttaa jaksamaan erilaiset tehtävät ja hyväkuntoinen, eleetön ratsastaja ei häiritse hevosta tehtävien aikana.
Ville Nissinen piti KRS:n porukalle tehojumpan, jossa tehtiin keskivartalo- ja kuminauhaharjoitteita sekä kaikille sopivia harjoituksia kehonpainolla ja vapaapainoilla. Kiitos Villelle sekä kaikille osallistuneille!

ystavanpaivajumppa


Villen toiminnallisten tuntien periaatteena on mm. antaa jokaiselle jotain taidoista ja kunnosta riippumatta, tavoitteen ollessa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ja toimintakyvyssä. Villestä voit lukea lisää osoitteesta https://villenissinen.fi

 

KRS:n 55-vuotishistoriikkikooste julkaistu

sutelaVuoden 2020 touko-joulukuussa KRS:n sosiaalisen median kanavilla julkaistiin juhlavuoden kunniaksi historiikkijulkaisuja seuran 55 ensimmäiseltä vuodelta. Nyt julkaisu on koottu yhdeksi tiedostoksi ja se löytyy ladattavaksi täältä:

55-vuotisjuhlavuoden historiikkikooste

 

Valokuvakilpailu 2021

kalenteriKajaanin Ratsastusseura järjestää jäsenistölleen valokuvauskilpailun, jonka aihe on hevonen.
Kilpailuun lähetetyistä kuvista koostetaan seinäkalenteri vuodelle 2022, jota (ennakko)myydään julkisesti.

Voit osallistua kilpailuun 30.9.2021 saakka

JOKO
- Linkistä https://forms.gle/ZHgck6HG66eYieKZ8 löytyvällä lomakkeella (vaatii Google-tunnuksen ja kirjautumisen, koska kuvatiedostot ladataan Google Driveen)

TAI
- Sähköpostilla osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Kirjoita postin osoitteeksi Valokuvakilpailu ja lisää viestiin oma nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Kuittaamme, kun olemme saaneet kuvan. Sähköpostia lähettäessäsi sitoudut noudattamaan kilpailusääntöjä.

Read more: Valokuvakilpailu 2021

 

Vuoden 2021 jäsenmaksulaskut ja muita jäsenasioita

Tässä tietoa mm. liiton jäsenhuoneesta, jäsenlaskusta, jäsenkortista kilpailuluvista ja hevosten rokotuksista. Mikäli on kysyttävää, voitte olla yhteydessä jäsensihteeriimme Mirja Leppäseen (ratsastusseura(at)kajaani.net) tai tiedotusvastaavaamme (tiedotus(at)kajaaninratsastusseura.fi)

SRL:n käytössä on nyt JÄSENHUONE, joka tarjoaa ratsastusseuran jäsenelle sähköisen jäsenkortin, vuosittaisia ja ajankohtaisia jäsenetuja sekä materiaaleja harrastuksen tueksi. Lisäksi jäsenhuoneen kautta voit maksaa jäsenmaksusi nopeasti ja kätevästi ja sieltä löytyy linkit kilpailuluvan ja laajennetun sporttiturvan ostamiseen. Kannattaa käydä kirjautumassa osoitteessa oma.ratsastus.fi

Tarvitset kirjautuessasi jäsennumerosi ja sähköpostiosoitteesi pitää olla liiton rekisterissä. Mikäli kirjautumisessa ja salasanan luomisessa on ongelmia, ota yhteyttä jäsensihteeriin (tiedot alempana).
Lisätietoa: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/

Read more: Vuoden 2021 jäsenmaksulaskut ja muita jäsenasioita

 

Page 2 of 6

«StartPrev123456NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small 

enp logo455 transparentKH Oikarisen LOGO transparent

Copyright © 2021 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.