Ajankohtaista

KH Oikarisen hevostarvikkeiden verkkokauppa on avattu

KH Oikarisen LOGO transparentKH Oikarisen hevostarvikemyymälä toimii Kajaanissa osoitteessa Takojankatu 16.
Sieltä löytyy varusteita niin ratsastajille kuin hevosille! Nyt on avattu myös hevostarvikkeiden verkkokauppa osoitteessa khooy.fi

Kajaanin ratsastusseuran jäsenet saavat 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista!

Lämpimästi tervetuloa!

 

KRS:n vuosikokouskuulumiset

9.12.2020
Kajaanin Ratsastusseuran vuosikokouksessa 25.11.20 käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Seuran hallitukseen valittiin erovuoroisten tilalle uudet jäsenet ja hallitus vuonna 2021 on seuraavanlainen: puheenjohtaja Tarja Sahlberg, jäsenet Jaana Huotari, Sanna-Maria Klemetti, Soile Lappalainen, Mirja Leppänen, Eveliina Mikkola ja Soili Pyy. Varajäsenet Jenni Hirvonen, Asta Uhlbäck ja Sari Kuure. Juniorijäsenet ovat Elli Heiskanen ja Susan Lappalainen. Tervetuloa uudet hallituksen varajäsenet mukaan toimintaan!

Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2021 jäsenmaksut sekä ratsastusalueiden käyttömaksut, joihin ei tullut korotuksia. Ratsastusalueiden toimintasääntöihin tuli pieni lisäys ja yksityishevosten sopimus uusittiin. Jatkossa sopimus on jatkuva, maneesimaksut on mahdollista maksaaa myös tasahinnalla ympäri vuoden sekä lisäyksiä maksumuistutuksesta. Kaikkien yksityishevosten sopimukset tullaan tekemään kaikkien kanssa henkilkohtaisesti.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021 hyväksyttiin. Toimintasuunnitelma on päivitetty seuran nettisivuille. (Seuratoiminta-toimintasuunnitelma 2021)

 

SRL Tiedottaa - sähköpostit rekisteriin!

Suomen Ratsastajainliitto toivoo, että kaikki ratsastusseurojen jäsenet varmistavat, että heidän sähköpostiosoitteensa löytyy liiton jäsenrekisteristä. HUOM, tämä ei ole sama kuin seuran tiedotuspostilistat! Sähköpostiosoitteen täytyy olla yksilöllinen eli kahdella tai useammalla henkilöllä ei voi olla samaa osoitetta.
Sähköpostiosoitteita liitto tarvitsee uuden mobiilijäsenkortin sekä muiden tarpeellisten toimintojen käyttöön.

Huomioittehan, että liiton satavuotisjuhlavuoden 2020 muovinen jäsenkortti tulee olemaan lajinsa viimeinen. Se kannattaa säästää ensi vuodelle, jotta St1- ja Shell-asemien bensaetujen saanti onnistuu edelleen ilman, että tilaa heiltä erillisen kortin. Näihin toimintoihin on tulossa myös muutoksia jatkossa jollain aikataululla.

Mikäl et tiedä, onko sähköpostiosoitteesi rekisterissä, voit tiedustella sitä joko jäsensihteeriltä Ninnalta ninna tai tiedotusvastaavalta Sarilta tiedotus

 

Mahtavat KRS:n kisat Kuluntalahdessa

 

 x5b4797 thmbKajaanin Ratsastusseuran 55-vuotisjuhlakouluratsastuskilpailut ratsastettiin Kuluntalahdessa 24.-26.7.2020. Viime vuotiseen tyyliin alueluokat ratsastettiin perjantaina ja kansalliset luokat lauantaina ja sunnuntaina. Tänä vuonna helle ei hellinyt, vaan sää oli mitä vaihtelevin. Itse kilpailuiden aikana säästyttiin suuremmilta sateilta, mutta varhain sunnuntaiaamuna pitkään kestänyt kaatosade muutti kentän lähes järveksi. Meidän upea ja tehokas talkooporukka sai kuin saikin kentän kisakuntoon kirjaimellisesti harjaamalla vettä pois ja sunnuntain ensimmäisiä luokkia piti viivästää vain 15 minuuttia.

 X5B5108 thmb
Kuvat: Sari Kuure
(klikkaamalla kuvat avautuvat suurempana)Read more: Mahtavat KRS:n kisat Kuluntalahdessa

 

Page 3 of 6

«StartPrev123456NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small 

enp logo455 transparentKH Oikarisen LOGO transparent

Copyright © 2021 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.