Ajankohtaista

Kajaanin Ratsastusseura palkitsi pikkujouluissa

4.12.2021
Kajaanin Ratsastusseuran pikkujoulut järjestettiin tänä vuonna jouluillallisen merkeissä Ravintola Forsissa. Pikkujouluissa palkittiin kauden aikana seuran menestyneitä ratsukoita sekä ansioituneita jäseniä. Palkinnot jakoi Suomen Ratsastajainliiton Pohjois-Suomen jaoksen puheenjohtaja Olli Niskasaari.

Read more: Kajaanin Ratsastusseura palkitsi pikkujouluissa

 

Ystävänpäivänä jumpattiin

Ratsastajalle oheisliikunta on tärkeää - se auttaa jaksamaan erilaiset tehtävät ja hyväkuntoinen, eleetön ratsastaja ei häiritse hevosta tehtävien aikana.
Ville Nissinen piti KRS:n porukalle tehojumpan, jossa tehtiin keskivartalo- ja kuminauhaharjoitteita sekä kaikille sopivia harjoituksia kehonpainolla ja vapaapainoilla. Kiitos Villelle sekä kaikille osallistuneille!

ystavanpaivajumppa


Villen toiminnallisten tuntien periaatteena on mm. antaa jokaiselle jotain taidoista ja kunnosta riippumatta, tavoitteen ollessa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ja toimintakyvyssä. Villestä voit lukea lisää osoitteesta https://villenissinen.fi

 

KRS:n 55-vuotishistoriikkikooste julkaistu

sutelaVuoden 2020 touko-joulukuussa KRS:n sosiaalisen median kanavilla julkaistiin juhlavuoden kunniaksi historiikkijulkaisuja seuran 55 ensimmäiseltä vuodelta. Nyt julkaisu on koottu yhdeksi tiedostoksi ja se löytyy ladattavaksi täältä:

55-vuotisjuhlavuoden historiikkikooste

 

KRS:n vuosikokouskuulumiset

9.12.2020
Kajaanin Ratsastusseuran vuosikokouksessa 25.11.20 käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Seuran hallitukseen valittiin erovuoroisten tilalle uudet jäsenet ja hallitus vuonna 2021 on seuraavanlainen: puheenjohtaja Tarja Sahlberg, jäsenet Jaana Huotari, Sanna-Maria Klemetti, Soile Lappalainen, Mirja Leppänen, Eveliina Mikkola ja Soili Pyy. Varajäsenet Jenni Hirvonen, Asta Uhlbäck ja Sari Kuure. Juniorijäsenet ovat Elli Heiskanen ja Susan Lappalainen. Tervetuloa uudet hallituksen varajäsenet mukaan toimintaan!

Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2021 jäsenmaksut sekä ratsastusalueiden käyttömaksut, joihin ei tullut korotuksia. Ratsastusalueiden toimintasääntöihin tuli pieni lisäys ja yksityishevosten sopimus uusittiin. Jatkossa sopimus on jatkuva, maneesimaksut on mahdollista maksaaa myös tasahinnalla ympäri vuoden sekä lisäyksiä maksumuistutuksesta. Kaikkien yksityishevosten sopimukset tullaan tekemään kaikkien kanssa henkilkohtaisesti.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021 hyväksyttiin. Toimintasuunnitelma on päivitetty seuran nettisivuille. (Seuratoiminta-toimintasuunnitelma 2021)

 

Page 3 of 7

«StartPrev1234567NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

       LIITY SEURAAN!

Tukijoitamme

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small 

enp logo455 transparentKH Oikarisen LOGO transparent

Copyright © 2022 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.