Ajankohtaista

Penny&Friends -keppihevosesteratsastuskisan tulokset julkaistu

30.5.2022

Penny&Friends -keppihevoskilpailun tulokset on nyt julkaistu.
Lämmin kiitos kaikille osallistuneille!

TULOKSET

 

TULOSSA: Ratsastajille suunnattu jumppa

🤸‍♀️Upeita uutisia aikuisliikunnan ja ratsastuksen oheisliikunnan tiimoilta! Järjestämme ratsastajille suunnatut JUMPAT kerran kuussa sunnuntaisin Nakertajassa Kylätalo Vanahiksella. Jumpat vetää Henniina Pekkala.🤸‍♂️

Seuraava jumppa järjestetään sunnuntaina 15.5.2022 klo 10-11 Nakertajassa Kylätalo Vanahiksella (Särkilahdentie 1). Jumpat ovat avoimia kaikille. Hinta KRS:n jäsenille 5 euroa /kerta ja muille 10 euroa / kerta. Tarvitset mukaan oman jumppa-alustan ja iloista treenimieltä.

Mm. edelleen vallitsevan koronatilanteen takia pyydämme etukäteisilmoittautumiset viimeistään torstaina 12.5. osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Kerro viestissä nimesi ja yhteystietosi (sähköpostiosoite ja puhelinnumero).
Monille KRS:n jäsenille tuttu Henniina Pekkala on ratsastaja, mutta myös paljon enemmän. Hän on koulutukseltaan liikuntaneuvoja, personal trainer (Vuokatin urheiluopisto) ja liikunnanohjaaja (AMK). Tällä hetkellä Henniina opiskelee ensimmäistä vuotta fysioterapeutiksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa. Näiden lisäksi Henniina on suorittanut myös muita lyhyitä liikunta-alan kursseja ja koulutuksia.

Henniina kertoo: "Olen toiminut liikunnan ohjaamisen parissa jo vuodesta 2015. Kokemusta ohjaamisesta ja valmentamisesta on useista eri lajeista. Viimeisimpänä olen toiminut Uimakoulu Pikku Joutsenen vauvauinnin ohjaajana ja uimaopettajana sekä 2021 syksyn taitoluistelijoiden harraste- sekä kilparyhmän oheisvalmentajana. Valmentajana olen kannustava sekä vaativa. Treeneissä tarkoitus on haastaa itseään, mutta yhtä tärkeää on, että hommat tehdään positiivisin mielin."

Tervetuloa mukaan yhteiseen treeniin!

Seuraavat jumpat järjestetään
Mahdollisesti kesällä ulkona, seuraa ilmoittelua!

 

Vastuullisesti vuonna 2022

Soile ja NiiloSuomen Ratsastajainliiton toiminnassa vuonna 2022 korostuu vastuullisuus, joka ohjaa toimintaamme seuratasolla ja tulee jokaisen seuralaisen päivittäiseen toimintaan. Lue lisää Soilen mietteitä tärkeästä asiasta.

Kuvassa Soile ja ihana suomenhevosruuna Nevan Nokipallo. Kuva Susan Lappalainen.

Read more: Vastuullisesti vuonna 2022

 

TERVETULOA: KRS:n vuosikokous 17.3.2022

Kajaanin Ratsastusseuran varsinainen kevätkokous pidetään torstaina 17.3. klo 18.00 leirikeskuksessa.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kaikki jäsenet - tervetuloa!

KRS:n hallitus

 

Page 1 of 7

«StartPrev1234567NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

       LIITY SEURAAN!

Tukijoitamme

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small 

enp logo455 transparentKH Oikarisen LOGO transparent

Copyright © 2022 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.